Don´t worry, be happy


Hoho jag är så himla glad nu för tiden :D vet inte vad som farit i mig! Man skulle ju nästan kunna tro att jag är nykär....men så är inte fallet tyvärr! Måste vara för min nya fina bakgrundsbild på världens hetaste. Ja så är det såklart!

Världens mysigaste dag har det varit med min favorit Kajsa :) när jag åkte ner kände jag att jag ville shoppa en massa. Värsta shoppinghumör hade jag. Nu har jag kommit hem nöjdare än nöjdast med en ny mysig jacka. Är så himla glad. Var dock lite piiinsamt att jag är tvungen att köpa XXS på mina jackor. Nästa gång tänker jag prova på barnavdelningen.....tror det skulle passa mig bättre. Snälla tomten jag önskar mig längre ben i julklapp tack!
Sen lyckades jag köpa med mig lite julpynt hem :) som ni alla vet så ska ju jag ha julpynt ikväll hemma hos mig.
Ja men just det handskar har jag ju köpt också.
Nu ska jag ner till källaren och bära upp mina julkartonger och sätta igång att julpynta :) mina bäbisar kommer säkert hjälpa till på sitt speciella sätt kan jag tänka mig. Som att rymma ut i trappuppgången, riva ner julstjärnan, gnaga på sladden, elda upp svansen på julstaken och hänga sönder mina julgardiner. Men det går nog bra ska ni se! Man måste ju älska sina barn liksom.

Men just det igen....jag måste ju vara den duktigaste som finns som har betalat in alla mina räkningar för nästa månad! Ja för NÄSTA månad december. Hur duktigt är inte det?! Jag känner mig väldigt nöjdis med mig själv och dessutom har jag en massa pengar kvar och har kunnat köpa en dyr jacka för flera tusen. Jag borde åka utomlands oftare, har ju mer pengar nu än innan jag åkte haha! Undra om jag råkade råna en bank i NZ sista kvällen jag inte kommer ihåg nånting från? Måste nog fundera lite på det här....

Puss på er så länge!
Mitt liv och min vardag | | En kommentar |

I want your everything as long as it's free


Godmorgon på er!

Jag trodde aldrig att jag skulle säga att nu vill jag ha snö! Och det nu....det är ju så jäkla mörkt och dystert ute. Med snö så blir det iaf lite ljusare. Idag är jag ledig whohoo :D det bllir shopping på stan, julbak och julpynt :) Hoppas bara att söta Kajsis vaknar när jag ringer och orkar följa med.
Idag hade jag fått en mail på facebook från Nya Zeeland också :D hur roligt var det inte att vakna av det! Men varje gång jag ser att det står en etta i inboxen får jag jämt ont i magen och hjärtat hoppar över ett slag. Jag förknippar det jämt med skit.
Nej nu är det dags för mig att äta lite frukost....sen göra mig iordning och åka ner till stan :)

Man kanske ska äta det jag hittade i kylen på jobbet igår?! någon hade varit otroligt vänlig och gjort färdig min frukost till idag. Hur snällt är inte det då?! :DUndra vad det kan vara? Hoppas det är något gott hihi......
Mitt liv och min vardag | | Kommentera |

And I still hold your hand in mine


Jag känner en slags lättnad, en ro i kroppen som var längesen jag kände. Förut kände jag mig mest nervös och stressad över något jag inte ens kan placera. Kanske allt var lika bra. Allt har en mening och hur svårt det än är att tro så kanske det här hade det med.
Det finns mycket som betyder tusen gånger mer än vad det här gör. Saker som är värt att lägga ner sin energi på. Det finns faktiskt folk som uppskattar mig, folk som uppskattar det jag ger. För jag ger verkligen allting när jag vill. Sen om folk inte är rädda om det eller inte vill ha det så är det dom som missar något och inte jag!

Jag är hemkommen från en galen dag på jobbet och jag blev så glad över att gå hem i mörkret och se alla julstjärnor och ljusstakar i fönstrena :) det får mig att bli påmind att jag imorgon är ledig och ska baka pepparkakor och själv tända lite ljus och en julstjärna. 
Nu ska jag lägga mig och läsa lite tantsnusk :) var alltför längesen nu. Hoppas alla har haft en bra första advent!

Mitt liv och min vardag | | Kommentera |
Upp