Firat pappa

Idag är det Daniels födelsedag. Min kära pojkvän och sambo fyller hela 29 år. Kan knappt fatta att det var snart sju år sedan vi träffades, och nu sitter vi här med barn! 
Freja och jag överraskade pappa imorse med blommor och present. Dock råkade han se blommorna igår när jag kom hem från stan. Blev en liten miss där, och sen var jag så snäll och skickade upp honom ur sängen imorse för att städa. Snäll flickvän man är!
Freja har varit på strålande humör hela dagen, hon är så glad och ligger snällt i sitt babygym och pratar och ler mot allt och alla. Även kvällarna de senaste två nätterna har varit jättebra. Hon är lite gnällig och övertrött, men inte alls att hon panikskriker och gråter som det brukar vara. Hoppas verkligen det håller i sig. Kanske är det magen som slutar krångla för henne?

Freja var såklart kalasfin idag när hon firade pappa ❤️
Freja 1-3 månader | | Kommentera |

Godmorgon!

Godmorgon. Vaknar upp till ännu en dag med strålande väder! Freja har kommit i en period då hon är otröstlig två timmar varje kväll igen. Men det positiva med det är att hon sover längre om nätterna då hon blir helt slut stackaren. Så inatt sov hon från 21-4.30. Superskönt och en ganska pigg och utvilad mamma idag.
Hon har dessutom börjat att sova hos oss i sängen efter att hon vaknar på natten. Inte mig emot då det är sååå himla mysigt med min lilla älskling intill mig. Dock ligger jag lite tokigt och får ont i ryggen. Allt vaggande med fröken på kvällarna tar ut sin rätt på min stackars rygg som börjar bli helt förstörd. Inte blir hon lättare heller. 
Imorse såg det ut så här i vår säng....kände att jag inte riktigt fick plats då vår lilla tjej tog över hela sängen. Så jag gick upp och åt frukost istället.

Mina favoriter!

Får se vad denna dag bjuder på! Ska ta mig en lång promenad i solen iallafall. Får se om jag kan lura med mig min lata sambo också. 
Freja 1-3 månader | | Kommentera |

Vårkänslor

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Lill tjejen växer så det knakar och livet flyter på. Det börjar bli ett riktigt vårväder och vi njuter för fulla muggar av det härliga väder. 
Freja blir 11 veckor på Torsdag, snart hela 3 månader! det går så himla snabbt och snart är det dags för vår älskade flicka att döpas. Så dopplaneringen är i full gång. Kyrka och lokal bokad och inbjudningskort ska skickas iväg idag. Egentligen var min tanke att ha dopfika utomhus då dopet blir av i Juli. Men det blev så himla mycket mer gäster än vi trott från början och vågar inte riktigt lita på vädret. Inte så roligt om det börjar blåsa storm och spöregnar om vi dukat ute. Så det får bli i en lokal helt enkelt. Ska bli så himla roligt!
Längtar ihjäl mig till den här sommaren. Så underbart det ska bli att vara mammaledig under sommaren ♥ 
 
 
 
Freja 1-3 månader | | Kommentera |
Upp