Så är det!


Jag är besviken på dig och varför är jag det? det håller jag för mig själv. För det är så jag gör för att undvika problem och bråk. Man kan säga att jag rymmer om ni vill, men det är så jag måste göra. Det skulle inte hjälpa ett jävla skit om jag tog upp allt jag tyckte var ett problem, det skulle bara resultera i att jag blir en gnällig gnällspik...alltså en sån människa som jag hatar. Det skulle inte hjälpa mig alls, så jag rymmer och det går utmärkt!

Iaf så har jag sjukt ont i hela kroppen idag efter min galna tripp till Stockholm haha. Men det var annorlunda och roligt och jag överlevde som ni märker :)
Ikväll ska jag tillbaka till jobbet efter en vecka, ska bli skönt att börja jobba igen. Nu ska jag äta resterna av min pizza som jag åt igårkväl mums!....måste ju trimma kroppen lite innan jag åker och ska steka på stranden ;)

 

Mitt liv och min vardag | | Kommentera |

HEJ DÅ alla tråkiga Gävlebor!


Nu drar jag till Stokholm igen!! Alla gävlebor har tydligen gått och blivit tråkiga under tiden jag var borta ;)
Nej men det var världens impulsgrej haha.....jag har tråkigt och var laddad för att gå ut och dansa bort allt vett och ingeeeeen vill gå ut NEHE! Då skickar Therese ett sms till den enda kontakt hon har i Sthlm och tänkte att där kanske folk är lite roligare och visst nu ska jag på fest :) kanske lite läskigt att åka ensam...men vad fan liksom, det är bara att ta taxi och tåget hem om det skulle fucka till sig ordentligt. Kul jul kommer det iaf bli och ni vet vart jag är om jag skulle anmälas försvunnen haha! ;)

Men ha det bra nu drar jag hihi!
PUSS


| | Kommentera |

Hemkommen

Då är man hemkommen från Stockholm. Känns både skönt att få sova i sin egen säng, men ändå tråkigt för jag har haft vansinnigt roligt och träffat en massa underbara människor. Det bästa av allt var ju all god mat man fick serverat...kan säga att jag saknade frukosten imorse när jag vaknade haha.
Tordagskvällen var riktigt roligt trots att vi gick typ tio mil och inte hittade nåt bra dansställe :) men det var så trevligt att umgås och slappna av och lära känna alla andra bättre. Man kunde verkligen slappna av och ha roligt efter provet.
Drömde helt sjuka drömmar inatt också om bränder, barn och en massa mer saker haha, men det var skönt att kunna få sova ut imorse.

Tvärslocknade halv nio igår efter tågresan hem, hörde inte ens mobilen som ringde ett antal gånger. Förlåt för det Daniel :) men jag var helt slut. Inte världens roligaste att sitta på en hel dags lektioner bakis och svintrött haha.

Ikväll blir det förhoppningsvis ut och svänga på de lurviga :)Mitt liv och min vardag | | Kommentera |
Upp