Nu är det nog!

Nu har jag fått nog av det här. Från och med imorgon kommer min blogg förmodligen att vara lösenordsskyddad.


UPPDATE: Ni behöver inte ens engagera er med att skriva en massa löjliga kommentarer till mig. Jag raderar dom innan jag ens läst dom! Så spar energin på att läsa en bok eller något. Som sagt så skrev jag det här för att jag har fått nog på tramset och vi vill INTE vara en del av det.

Förutom du såklart pappsen :) din kommentar läste jag och om du undrar så är det några väldigt otrevliga och elaka tjejer som aldrig ger sig.

Jag har aldrig varit otrevlig och aldrig sagt något elakt till dig. Jag lyckades till och med vara trevlig och tycka synd om dig trots mitt krossade hjärta. Det är första och sista gången jag tänker skriva och dela med mig av det här som förföljer mig varenda dag.
Att det finns människor som kan sitta bakom skärmen och vara så brutalt vidriga och elaka kan jag verkligen inte förstå. Jag ringde till dig och frågade rakt ut om ett ärligt svar. Trots den vidriga lögnen fortsatte jag att vara trevlig (fast jag inom mig ville åka hem till dig och slita av dig håret och ge dig en fet smäll på käften) Men jag gjorde det inte. För jag tyckte synd om dig.
Jag tyckte synd om dig som hade blivit lurad och sårad precis som jag själv blev. Jag unnar inte ens min värsta fiende det.
Det jag inte visste var att man tydligen kan vara så fruktansvärt ond att man fortsätter att förstöra med flit! Att man fortsätter att vara elak och så känslokall att man inte bryr sig. Du sa att du själv hade varit med om samma sak själv? kommer du ihåg känslan? kommer du ihåg hur du fick ont att andas och att hela världen rasade samman?
OM du hade kommit ihåg och haft en gnutta av något som kallas moral och samvete så skulle du aldrig ha gjort samma sak mot någon annan.

Någon gång kommer detta slå tillbaka så jävla hårt mot dig själv och jag hoppas att du då kommer att minnas hur det känns. Jag kommer inte tycka synd om dig för fem öre utan jag kommer att skratta. För du förtjänar det!

Ni två kan gott gadda er ihop er tillsammans och skratta åt mig....om det är det enda ni kan åstadkomma i livet så varsågoda. Det enda ord som kommer över mig är ordet PATETISKT!
Det är fruktansvärt patetiskt och barnsligt att två snart vuxna människor beter sig så illa. Vad vill ni åstadkomma?

JA jag läser din blogg och har gjort det varenda dag, ja jag tittar på dina bilder och funderar på om han mycket hellre hade velat vara med dig, ja jag tittar på dina bilder och undrar varför....varför just mig!
Mycket av min tid går ut på att fundera på VARFÖR? ibland plågar jag mig själv så mycket att det gör ont.
Sådär mår du bättre nu? glädjer detta dig? Det tror jag säkert att det gör. Vad är det ni två barnungar vill?

Om ni vill förstöra för oss så lycka till med det. Vill ni bara skratta åt mig, så lycka till med det också. Men en sak kan jag säga till er, både jag och Daniel skrattar åt er också och funderar på vad han någonsin såg hos er. Både han och jag har gått vidare, medans ni bara sitter och gör er själva till åtlöje, ni borde skämmas ögonen ur er!!

Men jag är glad att ni väljer att skämma ut er, för nu kan jag äntligen sluta fundera på om jag är den han vill vara med. Hans blick sa allt!

Det var ungefär tre-fem år sedan ni ens träffade honom så går vidare i livet någon gång tjejer. Så viktiga är ni inte. Ni är bara två patetiska, bittra, ensamma och elaka små barnungar som inte har så mycket annat att göra i livet. Jag har blivit tillräcklig sårad och ledsen på grund av det här nu och jag tycker inte att jag förtjänar så mycket mer nu.
Men tydligen så vill ni att jag ska plågas ännu mer!

Vi är lyckliga tillsammans och vill vara med varandra. Vi har haft det otroligt tufft och tilliten har sakta kommit tillbaka. Vi håller på att göra oss redo för framtiden tillsammans och vi vill inte ha en massa omogna, patetiska barnungar som försöker göra livet surt och förstöra för oss!
Jag skiter i om jag nu delar med mig av något som är för privat eller om personer som inte ska läsa det läser det. Jag skiter i att jag till och med vet att ni inte ens värda att bli upprörda över och att skriva ett inlägg om. Men fan vad trött jag blir!
| | 2 kommentarer |

Till dig sötis

Haha jag fick precis ett sms från min söta Maja som bad mig att blogga!
Förlåt Majsan.....ska genast skriva ett inlägg tillägnad åt dig :)

Just nu sitter jag och tittar på desperate housewives hemma hos Daniel. Har precis köpt godis och cola hihi. Laddar inför i helgen då du och jag ska gå ut och dansa, prata skit och har superroligt! Och sova hos dig ska jag också göra.....myyyys!
Vi skulle behöva svänga ner och gå en runda på stan också och köpa något fint att ha på oss.
Jag saknar dig sötnos och se till att få tag på gymkortet snart, så vi kan träna och bli snygga tills vi ska ligga och glassa i solen utomlands och bli bruna.

Hoppas dagen i skolan blev roligare nu :)
PUSS!


| | Kommentera |

I hate this day

Fan idag är det ingen bra dag för huvudtaget. Har ont i halsen och allt känns bara pissigt. Kanske ska lägga mig i sängen igen och stanna där hela dagen!?
Fast ska nog äta dom goda räkrullarna mamma är på väg hem med först :) är hungrig....som vanligt! Snöar gör det igen också, åhh JAG VILL HA SOMMAR! Det verkar ju dröja ett tag till.
Fast på ett sätt längtar jag inte till sommaren heller, för allt verkar ju bli krångligt då som vanligt.

Jaja nu ska jag gå och sätta igång kaffet åt min käre mor.

Mitt liv och min vardag | | Kommentera |
Upp