Babysim

Freja har börjat på babysim tillsammans med kusin Walter. Än så länge har det bara varit två gånger, men Freja verkar älska det. Hon har alltid gillat att bada, och tycker det är spännande med alla andra bebisar och alla leksaker som flyter runt. Ska bli roligt att ha något att gå på nu när det börjar bli höst. Då har man iallafall en grej inplanerad i veckan. Sen är det superskoj att göra det tillsammans med Hanna och Walter också.
 
Sötisarna! ♥
 
Förra gången var Freja lite trött (sovvägrade från 6-14) så det blev att vi mest myste i vattnet, gången innan var det full fart på lilla donnan medans kusin Walter somnade och missade hela alltet. Inte lätt att tajma in allting rätt inte.
Frejas söta badblöja kommer härifrån och ska vara läckage fri. Tyckte det var svårt att veta vad man skulle köpa till henne att bada i, det finns så himla mycket söta badtrosor och baddräkter att köpa, men känns kanske inte så praktiskt. Man vill ju helst inte gärna vara den som har ett barn som bajsar ner hela poolen så dom får stänga av och rengöra. 
 
 
Freja 6-9 månader | | En kommentar |

Dop och bröllop ❤️

I lördags var det dags för dop igen. Denna gång för Frejas lilla kusin Walter. Walter är född tre månader senare än Freja och dom är verkligen olika kusinerna. Walter är en lugn, sjusovare som för det mesta är nöjd med tillvaron, och Freja är totala motsatsen. Ska bli så himla roligt att få se dom växa upp tillsammans och se hur dom utvecklas.
Dopet var hur fint som helst och huvudpersonen var nöjd och glad som vanligt, och hur söt som helst. Sen överraskade min kära bror och Hanna med att gifta sig också. Så himla fint! ❤️ Tror alla blev rätt så chockade då ingen visste om det. Så lycklig för deras skull. Dom var sååå himla fina och ceremonin jätte vacker.
Fick tyvärr inga bilder då jag stod upp och höll i Walter och Daniel hade fullt upp med att roa vår rastlösa dotter (babblarna var guld värd) som inte alls ville sitta still i knät. Så bilderna har jag snott från andra.
 
Efter deras giftermål kan jag inte sluta tänka på mitt eget kommande bröllop (Daniel måste såklart fria först) planerar och tittar på fina klänningar och ja, jag tror Daniel börjar bli lite orolig. Men har ingen brådska känner jag. Det får ta sin tid! Eller inte längre än fem år....tre år kanske. 
Mitt liv och min vardag | | Kommentera |
Upp