Biomys.

Som vanligt är jag uppe alldeles för sent och gör inget vettigt för huvud taget :) jag och Daniel var på bio och såg filmen Argo. En väldigt bra film faktiskt! 
Har varit sjukt seg idag, vaknade tolv och klev inte upp ur sängen förrens vi åkte och handlade vid fem haha. Skapligt lat tjej va :D orkade verkligen inte starta upp dagen!
Men imorgon MÅSTE jag släpa mig iväg till gymmet. Måste även se till att jag tar tag i plugget också, har så jäkla mycket plugg just nu att jag skiter i det totalt istället. Bra va?
 
Jag och August är ungefär lika lata båda två, såhär har jag nog sett ut hela dagen!
 
Mitt liv och min vardag | | Kommentera |

Livet rullar på.

Jaa inte så mycket som händer här inne direkt.Jag glömmer liksom bort bloggen lite :) har väl inte hänt något superspännande i mitt liv om ni inte tycker att det är roligt att läsa om hur mycket skolan suger för tillfället, jag suger som inte pluggar och det suger att jag ska jobba imorgon....eller det sista är faktiskt ganska bra. Har fått börja jobba lite extra på läkerol arena och det är super, då får jag in lite mer pengar = köpa mer kläder!! :D
Jag är en mycket duktig flicka som faktiskt fortfarande tränar också, det trodde ni inte va!? vissa veckor mer och andra lite mindre. Men brukar bli iallafall minst två gånger i veckan. Nu gäller det att hålla i det också.
Men allting känns extra tungt just nu när det är mörkt och dystert. Har fasen ingen energi! Är trött jämt känns det som, men kan ändå inte sova på nätterna. Så blir det varenda höst och vinter. Fatta vad skönt att gå i ide under vintern :D
 
Lite blandande bilder från instagram, till er som inte följer mig där!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mitt liv och min vardag | | Kommentera |

För tre år sedan.

Exakt just nu för tre år sedan låg jag på en strand och stekte i Nelson i Nya Zeeland :) hur underbart skulle inte det vara just nu! Eller stekte och stekte var att ta i då det var den kallaste sommaren dom nånsin haft där haha (min tur som vanligt då). 
Galet att det är hela tre år sedan!! känns som att det var förra året. Tiden går ju helt vansinnigt snabbt....läskigt är det!
Det är det här som är det bästa med att blogga, att man kan kolla tillbaka på vad man har gjort och läsa gamla minnen som man har glömt bort. 
 
Mitt liv och min vardag | | Kommentera |
Upp