Help, I have done it again!

Det var längesen jag skrev här.....jag vet!
Men vad tusan, jag har så mycket annat för mig. Jag jobbar som ni kanske vet i furuvik i år igen och jag kan verkligen säga att det är tusen gånger roligare i år än vad det var förra året. Jag vet inte om det är för folket jag jobbar med (för dom är bäst) eller för att alla rutiner finns där från början!
Iallafall så hade vi personalfest i torsdags och det var verkligen skitroliiiiigt! Så roligt att polisen fick komma hit en sväng. ikväll har jag varit på pubrunda med syster, Johan, mamma och Kenneth som slutade på ett krogbesök lite impulsivt sådär. Alltså om man aldrig dricker kaffe nånsin kan ni tänka er hur speedad jag är just nu när jag har druckit en kaffedrik haha!
Daniel tror att jag har kommit i en ålderskris haha....jag tror snarare att jag har kommit tillbaka till mitt gamla jag. Har nog varit lite deprimerad ett tid. Sen vet jag en annan sak som också har hjälpt mig på vägen till att bli gladare. Just nu kan jag säga att mitt liv är alldeles utmärkt....förutom en sak som gnager i mig. Men det är bara att ta det som det är!
 
Men nu ska jag sova!
 
Mitt liv och min vardag | |
Upp