Babysim

Freja har börjat på babysim tillsammans med kusin Walter. Än så länge har det bara varit två gånger, men Freja verkar älska det. Hon har alltid gillat att bada, och tycker det är spännande med alla andra bebisar och alla leksaker som flyter runt. Ska bli roligt att ha något att gå på nu när det börjar bli höst. Då har man iallafall en grej inplanerad i veckan. Sen är det superskoj att göra det tillsammans med Hanna och Walter också.
 
Sötisarna! ♥
 
Förra gången var Freja lite trött (sovvägrade från 6-14) så det blev att vi mest myste i vattnet, gången innan var det full fart på lilla donnan medans kusin Walter somnade och missade hela alltet. Inte lätt att tajma in allting rätt inte.
Frejas söta badblöja kommer härifrån och ska vara läckage fri. Tyckte det var svårt att veta vad man skulle köpa till henne att bada i, det finns så himla mycket söta badtrosor och baddräkter att köpa, men känns kanske inte så praktiskt. Man vill ju helst inte gärna vara den som har ett barn som bajsar ner hela poolen så dom får stänga av och rengöra. 
 
 
Freja 6-9 månader | |
#1 - - Anonym:

Går ni på fjärran? Köper man där dynorna själv eller finns dom på att låna? :)

Svar: Ja vi går på fjärran :) väldigt mysigt faktiskt! Dynorna finns att låna. Dom ligger utspridda i omklädningsrummet till alla bebisar! Så det är bara att ta första bästa :)
Therese

Upp