Små tänder

Två små söta gaddar har nu kommit upp på Freja. Har länge trott att det har varit tänder som spökar på henne, då hon har gnagt, bitit och dreglat som en tok. Lite extra gnälligt och oroligt har det nog varit, men vår lilla tjej är ju som bekant en gnällig liten dam i vanliga fall också så svårt och säga om det beror på tänderna eller inte.
 
Små tänder som sticker upp! ♥
 
Hon är hur söt som helst i sina små gaddar där fram ♥ och man märker att hon har börjat testa dom lite smått. Att bita tag i skeden när man äter är tydligen väldigt skoj, och jäklar vad ont det gör när hon biter tag i fingret riktigt hårt, sylvasssa är dom! Är för en gång skull glad över mina plasttuttar som skyddar vårtorna mot vassa små tänder. Kan tänka mig att det gör förbannat ont att amma annars.
Nu har vi börjat lite smått med tandborsten och en gnutta tandkräm på så hon ska få vänja sig. Trodde faktiskt att hon skulle tycka tandkrämen var stark och otäck i början, men hon gnagde och sög på lilla tandborsten och verkade tycka att det var väldigt spännande. Hon blev dock en aning arg när mamma tog hennes nya leksak ifrån henne! 
 
Duktig tjej som borstar tänderna.
 
 
Freja 6-9 månader | |
Upp