Startar om på nytt.

Det var verkligen hur längesen som helst jag skrev här i bloggen på riktigt.....alltså uppdaterade regelbundet så som jag gjorde förr, man kan ju inte skriva på låtsas riktigt! Jag tappade lusten då instagram och den här galna sommaren tog över livet haha! 
Och nu har jag tappat bloggskrivandet helt, vet inte hur man skriver längre....eller ah såklart jag vet hur man skriver (vore skumt annars) men ni förstår den här Therese som skrev roliga inlägg som man tyckte var intressanta. Ja jag tyckte jag var jävlig rolig förut iaf.
Men jag tycker inte att det är samma sak riktigt längre. Förut kunde jag skriva mer fritt, skriva om allt möjligt....nu känner jag att jag måste tänka på vad jag skriver heeeela tiden då väldigt många personer som jag kanske inte vill dela med mig om allt läser. Men så är det ju att ha en öppen blogg, och nu känner jag att jag vill börja skriva igen och då får alla som kikar in här ta det som det är. Så förlåt min fina släkt om ni tycker att jag skriver oppassande saker här i bloggen, ni får helt enkelt ta det eller sluta läsa :)
Vet inte riktigt vart jag ska börja någonstans? var ju MINST fyra månader sen jag skrev regelbundet och sjukt mycket har ju hänt sen dess liksom. Ni får helt enkelt fråga om det är nåt speciellt ni vill veta :) jag får ta ta det som det kommer.
 
Daniel kommer bli hur bitter som helst över att jag har lagt ut den här bilden. Men det struntar jag i, för jag tycker vi är söta :) och på tal om det så ska jag nog ta och sno hans systemkamera och börja fota lite finare bilder till bloggen. Låter som en bra plan va?
 
Mitt liv och min vardag | |
Upp